Over ons

Wij heten u van harte welkom op onze internetsite!
Hengelsport van der Wal is een bedrijfsonderdeel (winkel) van Zaadhandel van der Wal en is opgericht in 1922. Tot eind vijftigerjaren bestond de hoofdaktiviteit voornamelijk uit de teelt en verkoop van tuinzaden, gras- en klaverzaden, alsmede pootaardappelen.

De laatste vier decennia heeft een omschakeling plaats gevonden. Door uitbreiding van het assortiment is een speciaalzaak ontstaan voor tuin, dier en vrije-tijd. Naast groente- en bloemzaden treft u ook aan: tuingereedschappen, gewasbeschermingsmiddelen, tuinmeubelen, gazonmaaiers, meststoffen, diervoeders, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

Specialisering heeft ruimte gemaakt voor een brede opzet van een afdeling Hengelsport, voor jong en oud, sportvisser en recreatie visser en voor elk wat wils een grote keuze neerzet in de webwinkel.

Wij beschikken over een postorderservice waar u gebruik van kunt maken. De bestelling kunt u online via deze website plaatsen. In het bijzonder vragen wij u aandacht voor de 'Nieuws'-pagina, waarin wij regelmatig nieuwtjes, produkt-informatie en aanbiedingen zullen laten zien.

Hengelsport van der Wal
bezoekadres:  Nicolaas Beetsplein 3 (centrum)
Correspondentie:  Postbus 23
7900 AA Hoogeveen

Telefoon hengelsport winkel: 0528 - 26 28 34