Betaling en Levering

LEVERINGSVOORWAARDEN:
Levering van hengelsportartikelen vanaf € 50,00 franco thuis gezonden. Bij een lager bestelbedrag rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 4,50
Om geen vertraging van uitlevering op te lopen adviseren wij u (bij afwezigheid) een alternatief adres/huisnummer op te geven.

Als bevestiging van uw opgave moet u altijd in uw mailbox (postvak in) een kopie van uw opgave aantreffen.

BETALINGSVOORWAARDEN:
Bij het afsluiten van de order kunt u kiezen voor twee opties. Afrekenen met iDEAL of per "'vooruit" te voldoen op rek. ING 818992 t.n.v. Zaadhandel van der Wal. Nadat wij uw betaling binnen hebben, zullen wij uw order verder verwerken.

IBAN: NL70INGB0000818992 BIC: INGBNL2A

BETALEN MET:

Wilt u betalen met PAYPAL, dan kunt u het beste uw order afronden met de optie "vooruit betalen" .
Laat ons in een aparte email weten dat u de order middels Paypal wenst te betalen, dan zenden wij u vanuit Paypal een factuur,
Mail ons info@hengelsportvanderwal.nl

LEVERINGEN NAAR HET BUITENLAND:
Voor zendingen naar het buitenland dient u even contact met ons op te nemen. Bijdrage verzendkosten is hier afhankelijk van bestemming en het bestelde gewicht van uw opgave. Voor het afronden van de bestelling is de optie "vooruit betalen", altijd van toepassing. Wij nemen voor de afwikkeling per mail contact met u op.
Voor onze Belgische afnemers hebben wij een bankrekening bij de ING bank België rek. 310-1604595-10 t.n.v. Zaadhandel van der Wal. Voordat u gaat overmaken, wacht u even op een mail van onze kant i.v.m. de verzendkosten naar België. Houdt u er rekening met een (deel)bijdrage van onderstaande tarieven.
Indicatie POST-tarief brievenbuspost tot 100 gram € 2,50 (ook voor binnen Europa)
tot 250 gram € 3,25
tot 500 gram € 6,50
Postpakket tot 2 kilo € 9,00 zonder track & trace
tot 5 kilo € 19,50 met track & trace
tot 10 kilo € 25,00
tot 20 kilo € 34,00
 

AFHALEN UIT DE WINKEL:
Orders via de webshop kunnen worden afgehaald. De eventuele verzendkosten die automatisch worden bijgeteld bij orders onder € 50,00 komen daarmee te vervallen.
In dat geval kunt u het beste bij afhaling het orderbedrag voldoen met pin of contant.