Algemene voorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN:
Levering van hengelsportartikelen vanaf € 50,00 franco thuis gezonden. Bij een lager bestelbedrag rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 4,50
Om geen vertraging van uitlevering op te lopen adviseren wij u (bij afwezigheid) een alternatief adres/huisnummer op te geven. 

Als bevestiging van uw opgave moet u altijd in uw mailbox (postvak in) een kopie van uw opgave aantreffen. 
 
BETALINGSVOORWAARDEN:
Bij het afsluiten van de order kunt u kiezen voor twee opties. Afrekenen met iDEAL of per "'vooruit"  te voldoen op rek. ING  818992  t.n.v. Zaadhandel van der Wal.  Nadat wij uw betaling binnen hebben, zullen wij uw order verder verwerken. 

IBAN: NL70INGB0000818992        BIC: INGBNL2A

BETALEN MET:

Heeft u betalen met PAYPAL de voorkeur, dan kunt u het beste uw order afronden met de optie   "vooruit betalen" .
Laat ons in een aparte email weten dat u de order middels Paypal wenst te betalen, dan zenden wij u vanuit Paypal een factuur,
Mail ons info@hengelsportvanderwal.nl

AFHALEN UIT DE WINKEL:
Orders via de webshop kunnen worden afgehaald. De eventuele verzendkosten die automatisch worden bijgeteld bij orders onder € 50,00 komen daarmee te vervallen.
In dat geval kunt u het beste bij afhaling het orderbedrag voldoen met pin of contant.

 

PRIVACY BELEID
Als u bij ons een bestelling gaat plaatsen wordt er een account aangemaakt. De gegevens van u worden bewaard op een beveiligde server. In uw account staat informatie zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en evt. uw bankrekeningnummer, zodat u deze niet bij elke nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Ook vorige bestellingen (bestelhistorie) worden in beeld gebracht. Deze informatie is alleen toegankelijk met uw e-mailadres en inlogcode. E-mailadres en inlogcode kunnen wij niet wijzigen voor u, dat moet u altijd zelf doen. Verder zullen uw gegevens te allen tijde beschermd en vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u uw inlogcode kwijt bent kunt u deze altijd opnieuw aanvragen op onze website.